Holistisk hälsoguidning 1:1:

Är stress, trötthet och oro en del i din vardag? Längtar du efter en mer balanserad livsstil? Är du nyfiken på holistisk hälsa och hur du kan skapa långsiktigt välmående? Vill du hitta verktyg att använda i din vardag för att må bra inifrån och ut? Har du matsmältningsproblem eller hormonell obalans? Vill du lära dig att lyssna på din kropp och ta vara på din energi? Önskar du skapa en kärleksfull relation till dig själv och hitta din inre kraft?

Ovan eller andra frågor kanske är en del av din vardag och du längtar efter förändring? Det här kan bli starten.
Genom samtal och övningar kommer vi tillsammans att lägga upp ett program där du guidas steg för steg till förändringar. Små steg i taget som på sikt leder till större förändringar. Programmet designas helt efter dig som person och du kommer att få privat guidning under hela programmet.

Live, via zoom eller telefon.

Boka kostnadsfri konsultation här info@hololife.se

Shamansk healing 1:1 session:

Har du fastnat i gamla mönster och sår? Har du tappat glädje, energi eller motivation i livet? Upplever du att något hindrar dig från att nå din högsta potential? Önskar du dig verktyg för att lättare kunna lita på din intuition?

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad det är som känns obalanserat i livet, vad det är som skaver och känns fel. Inom shamanism använder vi oss av processer som går bortom vårt mind och logiskt tänkande. Vi använder oss av djupgående healing metoder i samklang med naturens element och vårt chakrasystem. Vi söker efter svaren och läkningen som inte är uppenbara utan kanske gömt sig under alla lager av vårt liv.

Sessionen inleds med samtal där vi med shamanska hjäpmedel idetifierar vad som pågår i ditt liv just nu. Jag som utövar sessionen arbetar med uråldriga shamanska healing tekniker och håller ett starkt space där du får möjlighet att hela dig och hitta tillbaka till din inre kraft, visdom och hjärtats längtan.

Den här sessionen är för dig som är redo att kliva ur det gamla och in i den du verkligen är. Du som längtar efter att hitta din inre magiska kraft och våga leva från hjärtat.

Den här sessionen sker live.

Boka shamansk healing här info@hololife.se